Hos Runway Garage kan vi tilbyde xHP optimering af gearkassen på din bmw. Løsningen med xHP Flashtool optimering er global og kan optimere gearkassen på din bmw med 6- 7- eller 8-trins automatgear.

xHP optimering kan ligesom chiptuning fås i forskellige niveauer alt efter hvad ens behov er. Der er mulighed for eksempelvis at få hurtigere gearskifte, justerbar launch control og meget mere.

xHP optimering af din bmw

Vi er officielle xHP partnere og derfor kan du trygt overlade din bil i vores hænder. Med optimering af gearkassen har du mulighed for at udnytte det gemte potentiale i din bmw fra årgang 2003 eller nyere.

Med udgangspunkt i hvilken model din bmw er, kan vi vejlede dig i hvad de forskellige niveauer af optimering kan gøre for din bil. Samtidig handler det også om hvordan det kan øge din køreglæde.

xHP optimering med kvaliteten i top

Når du overlader din bmw i vores hænder, så kan du være sikker på at vi udfører et arbejde hvor kvaliteten er i top. Vi har den erfaring og de kompetencer der skal til og vi er udlærte mekanikere.

Da xHP Flashtools løsning er verdens førende løsning til forbedring af den automatiske gearkasse i din bmw, har de sørget for at du får mest muligt ud af potentialet i din bil. Det er muligt at få foretaget en xHP optimering på mere end 200 BMW modeller.

Få mere at vide om xHP optimering

Har du brug for at vide mere om xHP optimering af automatisk gearkasse i din bmw eller ønsker du at vide mere om generel optimering og tuning af din bil, så tøv ikke med at kontakte Runway Garage.

Vi kan kontaktes på telefon 52 24 93 44 eller 30 61 97 80. Du er også velkommen til at skrive din besked på mail runwaygarage@outlook.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.