Har du problemer med din gearkasse, så kan det være muligt at optimere det for at udbedre de fejl du oplever. Der er flere forskellige symptomer, du kan opleve, som alle skyldes fejl på gearkassen. 

Nogle af de symptomer du måske kan opleve er at bilen giver et ryk ved i gangsættelse, at koblingen glider ved accelleration eller ryster ved "sejtræk". Hos Runway Garage kan vi hjælpe dig med optimering af din gearkasse, så fejl som disse bliver udbedret.

Gearkasse optimering på flere bilmærker

En DSG gearkasse er en bestemt type gearkasse som bruges af flere forskellige bilmærker, som eksempelvis Volkswagen, Seat, Skoda og Audi. Fejlene på gearkassen kan være skyld i en ringere køreglæde.

Hos Runway Garage kan vi gå ind og ændre softwaren på styreenheden og på den måde kan du få gearkassen til at køre som du ønsker. Vi hjælper dig med at løse de problemer du har med din gearkasse.

Fordele ved DSG gearkasse optimering

Når man ændrer gearkassens software ved en DSG optimering, så vil du som bilejer opleve nogle fordele. Det kan fx være hurtigere og mere præcise gearskift, mere sporty følse af din bil, bedre holdbarhed på din gearkasse.

Optimeringen er med til at fjerne nogle af de sygdomme som denne type gearkasse nogle gange har. Ved kodning af softwaren vil vi optimere gearkassen, så din bil kører som du ønsker. Har du en bmw i stedet, så kan vi også hjælpe med xHP optimering af gearkassen deri.

Få optimering af din DSG gearkasse

Ønsker du optimering af din DSG gearkasse, så fejl og sygdomme bliver udbedret? Runway Garage kan være behjælpelig med at forbedre din køreglæde, så gearkassen kører som du ønsker det. 

Du kan kontakte os ved at ringe på 52 24 93 44 eller 30 61 97 80. Du er også velkommen til at sende din besked på mail til runwaygarage@outlook.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular