Ønsker du maksimal effekt af din bil, så er det stage 3 tuning du skal have. Her skifter man vitale dele af eksempelvis motoren og forandrer derfor bilen betydelig. Det kan blive en dyr løsning, men det kan også give stort udbytte.

Hos Runway Garage er din bil i trygge hænder. Vi er uddannet mekanikere og er passioneret omkring det vi laver. Vi sørger også for at kvalitet og kundeservice er i top, så du får den bedste oplevelse hos os.

Stage 3 chiptuning på benzin og diesel biler

Hvordan en stage 3 tuning skal foretages er afhængig af om bilen kører på benzin eller diesel. Vi sørger for at give dig den rette rådgivning i forhold til tuning af netop din bil.

Det er ofte den dyreste løsning i forhold til de andre typer tuning og derfor er det også vigtigt at have viden omkring hvad der kræves, når man tilføjer eftermonterede dele til bilen.

Dine muligheder med stage 3 tuning

Alt efter hvad dine ønsker og behov er for tuning af din bil, så sørger vi for at tilpasse tuningen til netop dig. Vi bruger altid originale dele og vi hjælper også gerne med at finde frem til hvordan du opnår bedst mulig effekt af netop din bil.

I forbindelse med tuning af din bil har du også mulighed for at tilkøbe launch control, hardcut og pops ’n bangs m.m . Vi kan selvfølgelig også hjælpe med stage 2 tuning og andre typer tuning af bil.

Få et uforpligtende tilbud på stage 3 tuning

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for stage 3 tuning eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte Runway Garage.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 52 24 93 44 eller 30 61 97 80. Du har også mulighed for at sende din besked på mail til runwaygarage@outlook.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.