Ønsker du at din bil skal have en tuning, så den både bliver mere økonomisk og mere effektiv? Så er du kommet til det helt rette sted. Runway Garage tilbyder alt inden for tuning og styling af biler. 

Hos Runway Garage er vi uddannet mekanikere, så du kan derfor trygt overlade din bil til os. Vi har den erfaring og det kendskab, det kræver at kunne tune din bil. Vores service er i top og vi bruger kun originalt udstyr.

Lovlig tuning af bil

Når man tuner sin bil, er det vigtigt at man følger lovgivningen på området. Der er mange muligheder for at tune sin bil. På et tidspunkt vil det dog nå et punkt, hvor man ændrer bilens motor betydeligt og det er derfor nødvendigt at få godkendt og synet sin bil på ny.

Hvis du er i tvivl om noget i forhold til tuning af din bil, så står vi gerne til rådighed med råd og vejledning om, hvad der bedst kan betale sig. Vi fortæller dig også, hvad du skal gøre for at tuningen af din bil er godkendt. 

Tuning af din bil 

Hvilke muligheder der er for tuning af din bil, er afhængig af hvilket mærke og hvilken model det er. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til hvad der er muligt for din bil. Du har også mulighed for at tjekke her på vores side, hvad der er muligt for din bil. 

Vi sørger for altid at tune og optimere din bil, så den passer bedst til dit behov. Din bil er derfor altid i trygge hænder hos Runway Garage. 

Få en pris på tuning af din bil

Har du spørgsmål til tuning eller vil du gerne vide noget om hvad det koster at tune netop din bil til dit behov, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 52 24 93 44 eller 30 61 97 80. Du har også mulighed for at sende din besked på mail til runwaygarage@outlook.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular