Med produkter som MPVI2+ fra HP Tuners er det muligt at forbinde programmet på din computer til softwaren i din bil. På den måde er det muligt at lave diagnose på bilen, at optimere forskellige parametre og meget mere. 

Hos Runway Garage er det muligt at købe alle produkter fra HP Tuners og vi hjælper dig selvfølgelig også gerne med at finde det rette produkt til dine behov. Det gælder selvfølgelig alt fra deres software til deres forskellige typer af tilbehør. 

Eneste distributør af HP Tuners i Danmark

Runway Garage er den eneste distributør af produkter fra HP Tuners i Danmark. Deres produkter giver dig mulighed for at have en tuningshop i sine egne hænder. Deres produkter kan bruges på en lang række af bilmærker og bilmodeller. 

Softwaren fra HP Tuners gør det muligt at justere på mange forskellige parametre i bilen og på den måde opnå mest muligt ud af bilens potentiale. Det er også muligt at scanne bilen, få grafer over forskellige parametre og meget meget mere. 

Brug HP Tuners på din egen bil

Det er muligt for den enkelte selv at bruge softwaren fra HP Tuners på deres bil og på den måde udnytte bilens potentiale. Dette gælder uanset om det er en bil man bruger i dagligdagen, en bil som bliver brugt til racerløb eller noget helt tredje. 

Softwaren er det scanningsprogram på markedet med flest features, hvilket gør det muligt for dig at vide meget om din bil samt scanne og justere mange parametre på din bil. 

Udover HP Tuners, kan du også få andre forskellige typer af tuning på din bil ved Runway Garage. 

Kontakt os og hør mere om HP Tuners

Er du interesseret i at høre mere om produkterne fra HP Tuners og de muligheder de giver, så er du velkommen til at kontakte Runway Garage. Vi har også mulighed for at hjælpe med styling af din bil, hvis du ønsker personlighed på din bil. 

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 52 24 93 44 eller 30 61 97 80. Du er også velkommen til at skrive til os på mail til runwaygarage@outlook.dk eller via vores kontaktformular.