Chiptuning udenfor Ribe

Vi tilbyder chiptuning lige udenfor Ribe. Hvis du ønsker at forbedre din bils ydeevne, er vi her for at hjælpe. Med vores ekspertise og specialiserede værktøjer kan vi optimere din bil og øge dens potentiale. Uanset om du ønsker at forbedre accelerationen, øge brændstoføkonomien eller optimere motorens præstation, kan vi skræddersy løsninger til dine behov.

Er chiptuning lovligt?

Det er lovligt at chiptune sin bil, men der er nogle ting man skal være opmærksom på, når man gør det. Det kan eksempelvis være at bilen må ikke forurene mere end den model gør i forvejen uden nogen form for tuning.

Det er vigtigt at der er dokumentation for den chiptuning, som bliver foretaget på din bil. Her skal vi selvfølgelig nok hjælpe dig, så du er sikker på at du har hvad du skal bruge for at kunne dokumentere hvad vi foretager på din bil.

Chiptuning af din bil 

Det er ved trykladede biler at du vil opleve den største forskel med chiptuning, men det er muligt at chiptune rigtig mange biler i dag. Her på vores side kan du se muligheder for netop din bil.

Hos Runway Garage kan vi både hjælpe med stage 2 og stage 3 tuning. Vi hjælper gerne med at finde ud af hvilken tuning, der giver mest mening for din bil og især for dine behov til bilen.

Hør mere om dine muligheder her

Vil du gerne have chiptunet din bil, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvilke muligheder der er for chiptuning af din bil.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 52 24 93 44 eller 30 61 97 80. Du kan også sende din besked på mail til runwaygarage@outlook.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.