Chiptuning af biler er rigtig populært og der er 3 forskellige stages, hvoraf vi tilbyder både stage 1, stage 2 og stage 3 tuning. De forskellige niveauer indikerer hvor meget man ændrer på bilens standardudstyr.

Hos Runway Garage er vi udlærte mekanikere og derfor er din bil altid i trygge hænder hos os. Vi har stort fokus på at yde god service og vi sørger for altid at levere en kvalitet i top. Derfor bruger vi også altid kun de bedste dele.

Få mere ud af din bil med stage 2 tuning

Med en stage 2 chiptuning kan du gøre din bil mere effektiv. Der ændres på bilens hardware i eksempelvis udstødning og indsugning. De fysiske ændringer man foretager er med til at optimere bilens ydeevne markant.

Stage 2 tuning er en opgradering fra stage 1, hvor man forbedrer bilens programmering yderligere. Ved at udskifte fysiske dele i bilen giver det en del muligheder for at maksimere bilens evner. Runway Garage sørger selvfølgelig for bestilling og montering af delene til din bil.

Stage 2 tuning af din bil

Hvilken bil du har, afgør hvad man kan foretage sig ved en stage 2 tuning og hvor meget man kan få ud af den. Vi har stor erfaring med chiptuning og du kan derfor sagtens kontakte os og få en snak om hvilke muligheder, der er for din bil.

Når du får lavet en stage 2 tuning af din bil hos os, tester vi også din bil på rullefelt. Du har også mulighed for at tilkøbe ekstra ting, som eksempelvis launch control, Pops ‘N Bangs og Hardcut. Hvordan du ønsker din stage 2 tuning er op til dig.

Brug for at vide mere om stage 2 tuning?

Vil du gerne vide mere om stage 2 tuning af din bil eller ønsker du et uforpligtende tilbud tilpasset tuning til din bil, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon 52 24 93 44 eller 30 61 97 80. Du kan også skrive til os på mail runwaygarage@outlook.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.